Parket schuren en Lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parket schuren en Lakken

Heeft u een mooie parketvloer? Dan heeft u een vloer die zeer sterk is en levenslang meegaat. De enigste voorwaarde om de vloer een lange levensduur te geven, is dat u de vloer periodiek goed laat onderhouden. Na verloop van jaren kan de vloer beschadigd raken en slijtplekken vertonen. Uw parket schuren en lakken is dan noodzakelijk. Als lokale Amsterdamse parketschuurspecialist kunt u hiervoor terecht bij Parket Schuren Amsterdam. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in pakret schuren en lakken, oliën en waxen. Ook voor het grondig reinigen van uw parketvloer zijn wij u uw lokale specialist. Neemt u voor het schuren en lakken van uw parket dan ook contact met ons op.

Waarom uw pakret schuren en lakken?

Met een parketvloer heeft u een zeer duurzame vloer. Maar hoe duurzaam uw vloer ook is, in de loop der jaren kunnen door het schuiven van meubels krassen in de vloer ontstaan. Op plekken waar de vloer intensief gebruikt wordt ontstaan slijtplekken. Als u hier geen actie in onderneemt zal de lak verdwijnen en is uw parketvloer onbeschermd. Hoe goed de kwaliteit van uw parket ook is, parket blijft gevoelig voor verkleuring. Verkleuring kunt u met schuren ook laten verwijderen. Het kan ook zijn dat uw smaak na verloop van tijd anders wordt. U vindt de kleur van uw parketvloer minder mooi en wilt eigenlijk wel een andere kleur. Hiervoor hoeft u gelukkig geen nieuwe vloer te laten leggen. Met een nieuwe laklaag creëert u de kleur die u wenst. Met pakret schuren en lakken ziet de vloer er weer als nieuw uit, is de vloer weer goed schoon te maken door het te stofzuigen en te dweilen en behoudt uw parketvloer zijn lange levensduur.

Parketvloer schuren

Het belangrijkste bij parket renovatie is het schuren van het parket. Dit moet secuur gebeuren. Tijdens het schuren wordt de laklaag en de bovenste laag van uw parket er afgehaald. Onze specialisten zullen hiervoor eerst de vloer inspecteren. Er wordt een beoordeling gemaakt hoe groot eventuele schade aan de vloer is, zodat kan worden nagegaan hoeveel er exact van de vloer geschuurd moet worden. De vloer zal worden geschuurd in fases van grof naar fijn. Het aantal fases is ook weer afhankelijk van de kwaliteit en de afwerking van uw vloer. Het schuren van de vloer moet secuur gebeuren. Dit kunt u dan ook gerust aan onze vloerspecialisten overlaten, die hier ruime ervaring mee hebben.

Stofvrij uw houten vloeren schuren

Bij pakret schuren en lakken is het grote nadeel dat er bij het schuren altijd veel stof vrijkomt. Dit is hinderlijk voor zowel u als onze medewerkers. Uw meubels moeten dan afgedekt worden en onze medewerkers moeten werken met stofkappen. Daarom werken wij met speciale schuurmachines die tijdens het schuren direct de stof opzuigen. Uw huis zal niet meer onder het stof komen te zitten en voor de gezondheid van onze medewerkers is dit ook veel beter. Dit scheelt erg veel werk en uw vloer wordt schoon geschuurd. Stofvrij houten vloeren schuren is dan ook de nieuwstee innovatie op het gebied van vloeronderhoud. Hiermee worden zowel onze medewerkers als u ontlast.

Het lakken van uw parketvloer

Bij pakret schuren en lakken is het schuren van de vloer de eerste fase. Als de vloer is geschuurd en stofvrij gemaakt is, kan worden begonnen met het lakken van uw vloer. Met het aanbrengen van een laklaag zorgt u voor een beschermlaag over uw vloer. De lak dekt het parket af, zodat vlekken niet meer in het hout kunnen trekken. Tevens vergemakkelijkt een laklaag het dagelijkse parket onderhoud. U kunt de vloer zo veel beter stofzuigen en dweilen. De laklaag vormt ook een eerste bescherming voor uw houten vloer. Mocht er lichte schade ontstaan, dan zal dit vooral eerst de laklaag betreffen en niet direct uw houten vloer. Uw vloer is na het aanbrengen van de lak goed beschermd tegen vuil, stof en vocht en afhankelijk van de gekozen lak glimt uw vloer weer als nieuw. U heeft een keuze uit diverse soorten lak. Voorwaarde is uiteraard dat de parketlak van goede kwaliteit is. Hierdoor is de lak goed bestand tegen intensief gebruik. Een goede lak zorgt er ook voor dat verkleuring zo lang mogelijk wordt tegengehouden. De lak kan ook de uitstraling van uw vloer bepalen. Kiest u bijvoorbeeld voor een matte laklaag of een glanzende lak? Wilt u de originele houtkleur behouden, dan kunt u het beste gebruikmaken van een transparante parketlak. Wilt u uw parket een andere kleur geven, dan kiest u voor een gekleurde soort lak.

Parket schuren en olien

Naast het pakret schuren en lakken, is ook het parket schuren en olien mogelijk. In tegenstelling tot lakken, beschermd u uw parketvloer dan niet door middel van een laag op de houten vloer. Door het parket te olien zorgt u voor bescherming van binnenuit de houten vloer. De olie zal in het parket trekken, waardoor het hout beschermd is tegen intrekkend vocht. Het gebruik van olie is zeker aan te raden als u geen glanzende vloer wenst. Een parketvloer dat met olie is behandeld zal altijd een matte uitstraling behouden. Het voordeel van olie is dat u tussentijds de vloer ook lokaal kunt onderhouden, zonder dat u de gehele vloer opnieuw moet doen. Dit is met lakken namelijk niet mogelijk. Wel moet u voor een goede parket onderhoud zorgen. Dit houdt in dat u dagelijks vuil en steentjes van de vloer haalt, om schade aan het parket te voorkomen.

Pakret schuren en lakken door uw lokale parketschuurspecialist

Wanneer uw vloer aan parket renovatie toe is, schakelt u dan Parket Schuren Amsterdam in. Met 25 jaar ervaring met pakret schuren en lakken, zijn wij inmiddels een 5-sterren vloerspecialist met 6 gecertificeerde parketspecialisten in dienst. Met onze duidelijke en eerlijke prijzen weet u altijd vooraf wat het schuren en lakken van uw parketvloer gaat kosten. Wilt u uw pakret schuren en lakken? Neemt u dan contact op en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen Project Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën Datum 19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amsterdam Zuid-Oost hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amsterdam Project Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën Datum 6 Juni 2017 Over dit project Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Amsterdam:

Schuur Expert is niet alleen actief in Amsterdam. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amsterdam of in omringende plaatsen zoals:  Amstelveen, Diemen, Abcoude, Aalsmeer, Schiphol, Uithoorn, Purmerend, Volendam en Monnickendam?
Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Langswater 176 1069TS Amsterdam
Call Now Button