Parket Renovatie 

5 sterren schuur specialist

Dé Expert in het schuren en behandelen van parketvloeren.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 

 

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit
De expert

Parket Schuren Amsterdam ®

houten vloer schuren in Amsterdam
Visgraat vloer renovatie in Amsterdam
parket schuren in Amsterdam
Visgraat vloer laten schuren in Amsterdam

Parket renovatie wordt steeds vaker overwogen

De houten vloeren schuren laten door een parketschuurspecialist is de afgelopen jaren in Amsterdam en andere Nederlandse plekken steeds populairder aan het worden. Parket onderhoud door houten vloeren schuren te laten heeft namelijk een behoorlijk aantal interessante voordelen in vergelijking met de aankoop van een nieuwe parketvloer. Als u kiest voor parket renovatie, waarvan profiteert u dan allemaal? En wat is de meerwaarde van parket renovatie laten uitvoeren in plaats van een nieuwe houtvloer laten leggen? Ten slotte beantwoorden we nog de vaag welke mogelijkheden u heeft als u gaat voor parket schuren Amsterdam door een parketschuurspecialist. De meest gekozen behandelmethoden zijn het parket schuren en olien en het pakret schuren en lakken te gaan. Beide methoden hebben specifieke voordelen en nadelen, waar we kort op in zullen gaan.

Waarom kiezen veel huiseigenaren voor parket renovatie door een parketschuurspecialist?

Veel woningbezitters denken dan parket renovatie lastig is, tijdrovend en ook duur. Voor het gemak kiest men dan voor de aankoop van een compleet nieuwe parketvloer. Maar gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat parket onderhoud door een ervaren schuurbedrijf veel lucratiever is dan menigeen denkt. Het parket schuren Amsterdam is namelijk niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw portemonnee en het milieu beter. De grootste voordelen van parket onderhoud door het parket schuren en olien of het parket schuren en lakken te gaan, zijn in willekeurige volgorde:

 • Parket renovatie bespaart u een flinke hoeveelheid tijd. De oude houtvloer eruit halen en het afval wegbrengen naar de stort, hoeft immers niet. De bestaande vloer wordt namelijk opgeschuurd en stofvrij gemaakt door een ervaren expert.
 • Tijd bespaart u bij parket onderhoud ook omdat u niet op zoek hoeft naar een nieuwe vloer. Het enige dat u hoeft te doen is nadenken over het gewenste eindresultaat en de behandelwijze met lak of olie.
 • De natuur wil ook wat. En met parketrenovatie krijgt de natuur veel. Het is namelijk niet nodig om nieuw hout te kappen uit bossen: bestaand hout wordt gewoon gerecycled.
 • Houtvloeren bewerken is financieel voordelig. U wordt verder volledig ontzorgd door een specialist in parket schuren Amsterdam die u al het werk uit handen neemt.
R

Parket schuren en olien

Als je je parketvloer na het schuren laat oliën, dan geniet je van enkele voordelen. Zo oogt de vloer meteen moderner en verzorgder, en is hij ook beter bestand tegen schade en vuil. Parket schuren en olien is dus een goed idee als je het beste uit je houten vloer wil halen.

R

Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken is eveneens een optie, die enigszins verschilt van parket schuren en olien. Het grootste verschil zit hem in het feit dat je bij parket schuren en lakken kan kiezen tussen verschillende soorten lak: van hoogglans tot matglans, er zijn verschillende manieren om je vloer van een laklaag te voorzien. Elk soort lak heeft dan ook een ander effect op de uitstraling van de vloer!

R

Parket schuren en waxen

Parket schuren en waxen is ten slotte de beste oplossing als je houten vloer heel intensief wordt gebruikt of als er vaak zware en grote objecten op komen te staan. Wax dringt immers nog beter door in het hout dan lak en olie, waardoor de vloer dus ook van binnenuit optimaal is beschermd tegen schade en slijtage. Een erg duurzame optie dus voor je houten vloer!

blok patroon schuren
schuren en waxen
schuren en olien
visgraat schuren en lakken

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Parket Schuren
Schuur Expert

Een Expert geeft een deskundig advies

Parket Schuren Amsterdam
Parket Schuren Noord Holland
houten vloer schuren Amsterdam
Visgraat vloer Schuren

Het parket schuren en olien laten doen

Hoe gaat uw houtvloer schuren en olien laten in zijn werk? Nadat het oppervlakte volledig glad gemaakt is en de stof tot in de kleinste vezels is verwijderd, wordt de bestaande houtlaag met een speciale olie opgevuld. Hierdoor vullen alle kleine gaatjes, sleuven en beschadigingen zich op met olie, tot de vloer feitelijk geheel verzadigd is. Een groot voordeel is dat water en troep op deze manier geen enkele kans meer hebben om de vloer in te trekken. Maar dat is niet het enige voordeel van een olievloer. Wat te denken van deze grote plussen:

 • Olie zorgt voor een duurzame vloer, die lang meegaat en tegen een stootje kan. Door de vloer minstens eenmaal per maand met een goede zeep te reinigen, blijft het vloeroppervlakte in goede staat.
 • Als u van bijzondere kleuren houdt, is een olievloer iets voor u. Olievloeren zijn te verkrijgen in ongeveer 50 kleuren.
 • Olievloeren kunt u eenvoudig bijwerken als er sprake is van kleine beschadigingen.

Zoals bij elke vloersoort die behandeld wordt, heeft ook de oliebehandeling een paar nadele. De belangrijkste is dat een geoliede vloer eens in de drie jaar opnieuw in de olie gezet moet worden.

De houten vloer schuren en lakken laten

Het pakret schuren en lakken is minstens zo populair als kiezen voor een oliebewerking van uw bestaande houten vloer. Voordelen van een lakvloer zijn:

 • Lak zorgt voor een sterke beschermingslaag, waarbij vocht en vuil geen kans meer maken.
 • Een gelakte vloer glanst mooi en ziet er fris uit.
 • Lakvloeren hebben een lange levensduur: zonder noemenswaardig onderhoud kunnen ze al snel 12 tot 15 jaar meegaan.

Een van de grootste nadelen van lakvloeren is dat lokaal repareren niet mogelijk is. Ook kunnen gelakte vloeren na verloop van tijd geel verkleuren.

Vraag nu een gratis offerte aan of een informatiegesprek

Waar wacht u nog op? Kies ook voor het gemak en de pluspunten van een grondige parket renovatie door een professioneel schuurbedrijf in Amsterdam. Een messcherpe offerte bij ons aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Ook kunt u vrijblijvend een gesprek aanvragen met een van onze adviseurs!

 

 

De houtsoort.

Elke soort hout heeft een andere aanpak nodig bij parket schuren Amsterdam. Een specialist analyseert de vloer grondig, teneinde de beste methode te bepalen.
 

Een vaste of zwevende vloer?

Vaak beschikken vloeren al over een lak- of olielaag. Daar rekening mee houden bij het kiezen van een behandeling is van belang om een goed resultaat te verkrijgen. Ook een samenwerking met Parket schuren Utrecht.
 

Hoe is de vloer afgewerkt?

Vaak beschikken vloeren al over een lak- of olielaag. Daar rekening mee houden bij het kiezen van een behandeling is van belang om een goed resultaat te verkrijgen.

Uw persoonlijke wensen?

Ten slotte hangt de behandeling die wordt doorgevoerd natuurlijk ook grotendeels af van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u de vloer moderner doen ogen, dan zijn lak of olie een goed idee. Voor optimale bescherming is wax dan weer een slimme optie. 

Het belang van regelmatig onderhoud bij parket schuren Amsterdam  

Zodra uw vloer de look en feel heeft die u wilt, is het werk echter nog niet gedaan. Het onderhouden van een parketvloer is een van de belangrijkste zaken bij het creëren van een gezellige en comfortabele woning. Ook voor parket onderhoud en parket reinigen is een schuurspecialist de aangewezen professional, aangezien deze over alle nodige materialen en kennis beschikt om dat werk tot een goed einde te brengen.

 

Hoewel u natuurlijk veel zelf kunt doen om uw parket vloer te onderhouden, is het toch geen slecht idee om af en toe te vertrouwen op een deskundige. Het parket reinigen dient hoe dan ook op vaste intervallen gedaan te worden, want enkel op die manier kunnen grote problemen vermeden worden. Wat kunt u zelf doen voor parket onderhoud?

 

R

Vuil, zand en stof moeten allemaal zo snel en goed mogelijk worden verwijderd, zodat deze zich niet op of zelfs in de vloer kunnen vestigen.

R

Een goede deurmat is van groot belang om stof geen kans te geven en weg te houden van de vloer.

R

Beschermende viltje onder stoelen en tafels zijn een goede maatregel om schade op de lange termijn te voorkomen.

R

Stofzuigen is de beste manier om stof en vuil snel te verwijderen, maar ook het parket reinigen met een mop draagt bij aan de hygiëne van de ruimte en de vloer op zich.

Het klinkt dan misschien wel eenvoudig, maar parket onderhoud is een zaak waar heel wat bij komt kijken. In bepaalde gevallen is het essentieel dat u een professional inschakelt, vooral als er sprake is van schade, vuil of slijtage die al lang een probleem vormen.

Vertrouw op een professional voor houten vloer schuren en parket onderhoud

Parket schuren Amsterdam beseft maar al te goed hoe belangrijk het is om uw vloer goed én regelmatig te onderhouden. Daarbij mogen de voordelen van een houten vloer schuren, alsook bijkomende behandelingen, niet onderschat worden. Parket schuren Amsterdam is gespecialiseerd in zowel het schuren als het onderhouden van parketvloer, en is dankzij zijn 5 sterren rating de aangewezen professional voor alles wat met parketvloeren te maken heeft. Voeg daar de duidelijk en eerlijk prijzen die worden gehanteerd aan toe, en het team bestaande uit 6 gespecialiseerde en gecertificeerde parketteurs garandeert dat uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Studio Webdigi in samenwerking met SEO specialist dit onder beheer van Online marketing bureau

Amsterdams schuur expert
vloeren schuren Amsterdam
Schuren en lakken Amsterdam
Visgraat vloer renovatie

Neem contact op

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amsterdam te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

bona merkt van ons lak, olie en wax
Bleu Dolphin protection
Monacoat

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Amsterdam:

Schuur Expert is niet alleen actief in Amsterdam. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.
Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amsterdam of in omringende plaatsen zoals:  Amstelveen, Diemen, Abcoude, Aalsmeer, Schiphol, Uithoorn, Purmerend, Volendam en Monnickendam?
Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Langswater 176 1069TS Amsterdam
Call Now Button